de Digitale Strippenkaart

Als werkgever wil je een arbeidsongeschikte medewerker weer snel in de running krijgen. Je wilt jouw medewerkers fit, productief en gemotiveerd laten meegroeien met de ontwikkelingen in je bedrijf. Je wilt kansen kunnen grijpen en effectief bijsturen als er problemen gaan ontstaan bij een medewerker.

Het werkgeversAPK laat zien dat op tijd in actie komen je betere resultaten oplevert!

Je ontdekt ook dat wij praktische ondernemers zijn die helpen om de benodigde acties in gang te zetten. Met de juiste informatie en onze ‘beroepstechnieken’ kun je versneld tot betere resultaten komen.  Maar vooraf is moeilijk te zien wanneer en op welk onderwerp je meer of juist minder advies nodig hebt.

Met onze Digitale Strippenkaart kun je inschakelen wie en wat je nodig hebt!

Je kunt de strippenkaart o.a. gebruiken voor vragen over:

 • Het functioneren en ontwikkelingsmogelijkheden van medewerkers
 • Ziekte en re-integratie
 • Reorganisatie, voorkomen van werkloosheid na ontslag
 • Interne scholing, geschikte opleidingen en financiële mogelijkheden m.b.t. personeel
 • Hoe al die dingen in de wet, CAO, contract en verdere afspraken passen.

Hoe werkt de Digitale Strippenkaart?

 1. Je koopt vooraf het aantal strippen in dat je verwacht nodig te hebben. De strippenkaart is er in 2 maten 10 (€ 250,-) of 20 (€ 450,-) strippen.
 2. Je stelt je vraag per e-mail of telefoon (of maakt een afspraak). Want soms heb je een korte vraag, maar soms is er een uitgebreid gesprek nodig.
 3. Voor een kort telefonisch advies stempelen wij 1 strip af. Voor een e-mail advies met meerdere opties stempelen wij 2 strippen af. Heb je liever maatwerk, dan spreken we vooraf de hoeveelheid strippen af.
 4. Denk bij een telefonisch advies aan een vraag over toepassen bijzondere verlofregelingen, frequent verzuim of de hoogte van een transitievergoeding.
 5. Denk bij een e-mail vraag over een advies met meerdere opties waaruit je kunt kiezen of het toesturen van een standaard formulier.
 6. Je krijgt toegang tot je strippenkaart zodat je mee kunt kijken waaraan je de strippen hebt besteed.
 7. Strippenkaart op, maar toch nog wat tijd nodig? Daar is in overleg altijd een mouw aan te passen. Of je koopt natuurlijk een nieuwe strippenkaart.
 8. Met de strippenkaart kun je op elk gewenst moment sparren met een expert over personeelsvragen.
 9. Wij geven vaak meerdere opties zodat je zelf kunt kiezen welke aanpak jou het beste past.

 

De Digitale Strippenkaart is een gezamenlijk aanbod van de APK-experts. Interesse? Neem contact op voor meer informatie of het bestellen van de strippenkaart.